Geef me een kus ik word grote zus met mond - Momshop

Geef me een kus ik word grote zus met mond

Geef me een kus ik word grote zus met mond
Geef me een kus ik word grote zus met mond
Geef me een kus ik word grote zus met mond
Geef me een kus ik word grote zus met mond

12.99

Aantal
Kleur Shirt?
Maat shirt?
Mouwlengte
Kleur Opdruk:
Bent u zwanger en heeft u al een kindje? Dan is het erg leuk om een dit shirt met Hoeraa ik word grote zus unicorn te bestellen en zo de nieuwe zwangerschap bekend te maken.
 

Wij maken gebruik van biologisch katoen. Het is geteeld zonder gebruik van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Dat is beter voor het milieu en beter voor de telers. Daarnaast testen we of je het product vaak kunt wassen, zodat je het langer kunt dragen. Ook dat is beter voor het milieu.

  • mouwlengte: lange mouw en korte mouw
  • pasvorm: strakke, aansluitende pasvorm
  • wasvoorschrift: Eerste keer met de hand wassen & binnenste buiten wassen op 40 °C
  • De eerste 24 uur niet wassen
  • samenstelling materiaal: 95% biologisch katoen/5% elastaan
  • Strijken: Niet op de tekst strijken
* Als er op=op achter een shirt staat kan het zijn dat het door u gekozen shirt niet op voorraad is. Als u de bestelling geplaatst heeft wordt u op de hoogte gehouden als het gekozen shirt op is. Wilt u zeker zijn dat het shirt wat u nodig heeft op voorraad is voordat u besteld? Mail, bel of watsapp even met ons. *

Andere klanten kochten ook

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN