Hoera ik word grote broer met slinger - Momshop

Hoera ik word grote broer met slinger

Hoera ik word grote broer met slinger
Hoera ik word grote broer met slinger
Hoera ik word grote broer met slinger
Hoera ik word grote broer met slinger
Hoera ik word grote broer met slinger
Hoera ik word grote broer met slinger
Hoera ik word grote broer met slinger

12.99

Aantal
Kleur shirt:
Mouwlengte:
Maat shirt:
Kleur Opdruk:
Shirt grote broer | ik word grote broer met slinger.

Bent u zwanger en heeft u al een kindje? Dan is het erg leuk om een dit shirt met Hoera ik word grote broer te bestellen en zo de nieuwe zwangerschap bekend te maken. Het shirt kunt u zelf naar wens samen stellen. U bepaald de kleur van het shirt, de maat van het shirt en de kleur van de tekst. Zo heeft u altijd een uniek grote broer shirt die bij jullie past.

De opdruk wordt handmatig aangebracht onder hoge temperaturen. Hierdoor bent u verzekerd dat de opdruk 100% vast zit. Ook na meerdere keren in de wasmachine gezeten te hebben.

Wasvoorschriften:
  • eerste 24 uur niet wassen
  • eerste keer met de hand wassen
  • wassen met gelijke kleuren
  • binnenstebuiten wassen
  • wassen op 40 °C
  • niet over de tekst strijken
  • de shirts t/m maat 80 hebben 2 druk knoopjes op de schouders
Vindt u de tekst helemaal leuk maar heeft u liever een sweater? Bestel hier dan de toffe sweater hoera ik wordt grote broer met slinger.
 
De bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden, na ontvangst van de betaling. De shirtjes worden verpakt in verzendzakken en worden verzonden via brievenbus post. (m.u.v. België) U hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om een pakketje in ontvangst te nemen. Zodra wij het pakketje aanbieden bij de post, krijg u via de mail een track and trace code zodat u zelf de zending kunt volgen.

Heeft u het shirtje voor een bepaalde dag nodig, neem dan even contact op wat de mogelijkheden zijn.
Gluurpiet
Doen jullie ook mee aan de Gluur pieten spuurtocht om Sinterklaas dit jaar toch nog een beetje speciaal te maken? Bestel deze sticker voor maar €4,00 en je maakt vele kindjes blij. Van elke verkochte sticker gaat er €0.50 naar het epilepsie fonds!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN