Ik verdien een kus want ik word grote zus - Momshop
Ik verdien een kus want ik word grote zus
Ik verdien een kus want ik word grote zus
Ik verdien een kus want ik word grote zus
Ik verdien een kus want ik word grote zus
Ik verdien een kus want ik word grote zus
Ik verdien een kus want ik word grote zus
Ik verdien een kus want ik word grote zus
Ik verdien een kus want ik word grote zus
Ik verdien een kus want ik word grote zus
Ik verdien een kus want ik word grote zus
13.99
Maat shirt:
Kleur Shirt:
Mouwlengte:
Kleur Opdruk:

Shirt grote zus | Shirt big sister | Shirt ik verdien een kus want ik word grote zus

Ben je zwanger en heb je al een kindje? Dan is het erg leuk om een dit shirt met Ik verdien een kus want ik word grote zus te bestellen en zo de nieuwe zwangerschap bekend te maken. Het shirt kun je zelf naar wens samen stellen. Je bepaald de kleur van het shirt, de maat van het shirt en de kleur van de tekst. Zo heeft u altijd een uniek grote zussen shirt die bij jullie past.

De roze shirts lange mouw vanaf maat 86/92 kunnen wat afwijken van voorbeeld foto i.v.m. wisseling groothandel. Als de donker roze shirts op zijn zullen licht roze of zalm roze zijn.

Je kunt contact opnemen als je zeker wilt weten welk shirt er gemaakt word voor je.


Informatie over de shirts:
De shirts in de maten 56 t/m 80 zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en hebben 2 druk knoopjes op de schouders. De shirts vanaf 86/92 t-m 158/164 zijn gemaakt van een zachte stretchstof en van biologisch katoen. De shirts hebben een mooie pasvorm en blijven een mooie pasvorm hebben na heel veel wasbeurten. Dat is pas echt duurzaam en goede kwaliteit.

De shirts t-m maat 80 vallen normaal tot iets kleiner uit bij de mouwen en de grote shirts vallen precies om maat.

Wasvoorschriften:

  • eerste 48 uur niet wassen
  • eerste keer met de hand wassen
  • wassen met gelijke kleuren
  • binnenstebuiten wassen
  • wassen op 40 °C
  • niet over de tekst strijken

De bestellingen worden na ontvangst van de betaling binnen 1-3 werkdagen verzonden. De shirtjes worden verpakt in brievenbus doosjes en worden verzonden via brievenbus post(m.u.v. Buitenland). Je hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om een pakketje in ontvangst te nemen(m.u.v. België). Zodra wij het pakketje aanbieden bij de post, krijg je via de mail een track and trace code zodat je zelf de zending kunt volgen.

Houd er rekening mee dat het rond de feestdagen wat drukker is, ook bij de post. Houd hier rekening mee en bestel op tijd.

Heeft u het shirtje voor een bepaalde dag nodig, neem dan even contact op wat de mogelijkheden zijn. | 
Facebook Instagram | Telefoon | WatsApp | E-mail |

Shirt grote zus | Shirt big sister | Shirt ik verdien een kus want ik word grote zus

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN