Het gezicht achter Momshop - Momshop

Het gezicht achter Momshop

Het gezicht achter Momshop

Het gezicht achter Momshop

Over Momshop

Hello, this is me
Jullie willen vast wel weten wie het gezicht achter Momshop is. Nou, dat ben ik, Tamara. Ik ben geboren in 1989 en woon samen met mijn man en 4 mooie kindjes in Almelo.

Ik heb de opleiding SPW gevolgd en heb een aantal jaartjes in de kinderopvang gewerkt. In de crisis tijd liep mijn contract af en werd op dat moment net alles vele mede collega’s het contract niet verlengt. Op dat moment vond ik het helemaal niet erg want ik was hoog zwanger van mijn 1e kindje. Heerlijk thuis bij de baby zijn zag ik wel zitten.
Na een aantal maanden wou ik er toch wat bij doen, maar dan graag aan huis zodat ik er ook voor mijn kindje kon zijn. Na wat zoeken en denken wat het beste bij mij past, zou het toch iets met creativiteit moeten zijn. En zo is het balletje een beetje gaan rollen. Je begint met de aanschaf van een machine en wat andere materialen en laat de creativiteit te loop. Zo ben ik begonnen met het maken van tekstborden en wat stickers. Even later kwamen daar ook de shirtjes bij, zoals shirt grote broer of t-shirt grote zus. Ondertussen ben ik me verder gaan ontwikkelen in deze branche en ik hoop nog steeds veel te leren om de zwangerschapsproducten nog mooier te krijgen.
Al mijn spulletjes hadden ons huisje een beetje overgenomen en met de komst van een 2e uk werd het kleine paleisje toch een klein beetje te klein. We hebben ons huisje in Rijssen achter gelaten en zijn verhuisd naar het mooie Almelo.
Van dit huis hebben wij ons thuis gemaakt en heeft mijn ‘creatieve rommel’ en hele mooie plek op zolder gekregen. Hier werk ik alle dagen aan alle mooie spulletjes die jullie via de website bij mij bestellen. En kan ik er ook alle dagen voor mijn kinderen zijn, wat zij heel erg fijn vinden. Ik kan ze elke dag zelf naar school brengen en van school weer ophalen en onder tussen wordt er gewoon keihard gewerkt als de kindjes op school zijn.
Probeer je mij eens te bellen en neem ik niet op? Wees niet ongerust, ik wil best met je bellen hoor, maar wellicht dat ik even de kindjes naar school breng/ophaal, of naar de sport breng/ophaal of dat ik even aan het eten ben =).

Mensen vragen wel eens wat een nadeel is aan het hebben van een eigen bedrijf. Nou die zijn er wel hoor, maar die nemen we er natuurlijk voor lief bij. Zoals de meeste mensen een van ’9 tot 5’ baan hebben en in het weekend heerlijk vrij zijn, is dit bij mij vaak niet zo. In de avond uren en weekenden word er ook gewoon gewerkt. Wellicht dat er nog wat bestellingen af gemaakt moeten worden en anders wordt er gewerkt aan de website, om die zo optimaal mogelijk te krijgen en te behouden.

Nu 6 jaar Jaar later, 4 kindjes rijker kan ik zeggen dat ik een prachtig bedrijf heb met mooie artikelen waar ik best trots op ben. Alle dank naar jullie, lieve klanten, voor de vele bestellingen, mooie en lieve berichtjes van jullie.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

reacties op “Het gezicht achter Momshop

Het gezicht achter Momshop

Door Fam Andel op zaterdag 27 oktober 2018 om 16:38

Hoi hoi..

Wat een leuke blog heb je geschreven. Leuk om zo kennis te maken! Ik wil je 1 tip geven. Je lettertype is licht van kleur en ik denk dat mensen die slecht zien zijn, je tekst moeilijk kunnen lezen.
Fijn weekend, groetjes Fam Andel.

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN