Ik word grote zus | poppenwagen - Momshop
Ik word grote zus | poppenwagen
Ik word grote zus | poppenwagen
Ik word grote zus | poppenwagen
Ik word grote zus | poppenwagen
Ik word grote zus | poppenwagen
Ik word grote zus | poppenwagen
Ik word grote zus | poppenwagen
13.99
Kleur Shirt:
Maat shirt:
Mouwlengte:
Kleur Opdruk:

Shirt grote zus | T-Shirt big sister | Shirt grote zus poppenwagen | Ik word grote zus shirt | Grote zus aankondiging

Ben je zwanger en wil je dit op een originele manier bekend maken aan familie en vrienden? Dan is dit het perfecte shirt wat jij nodig hebt voor de bekendmaking!
Zoek niet verder en bestel vandaag nog het grote zus best seller shirt met de tekst: "Yes ik word grote zus met poppenwagen" om zo de nieuwe zwangerschap bekend te maken.

 

Het grote zus shirt met de tekst: "Yess ik word grote zus" is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren en veel verschillende maten. De shirtjes t/m maat 80 hebben 2 druk knoopjes op de schouders en vallen qua moulengte iets kleiner uit. Bij twijfel adviseer ik om een maatje groter te kiezen.

Wasvoorschriften:

  • eerste 48 uur niet wassen
  • eerste keer met de hand wassen
  • wassen met gelijke kleuren
  • binnenstebuiten wassen
  • wassen op 40 °C
  • niet over de tekst strijken

De bestellingen worden na ontvangst van de betaling binnen 1-3 werkdagen verzonden. De shirtjes worden verpakt in brievenbus doosjes en worden verzonden via brievenbus post(m.u.v. Buitenland). Je hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om een pakketje in ontvangst te nemen(m.u.v. België). Zodra het pakketje aanbieden is bij de post, krijg je via de mail een track and trace code zodat je zelf de zending kunt volgen. 

Houd er rekening mee dat het rond de feestdagen wat drukker is, ook bij de post. Bestel daarom op tijd. Momshop is NIET verantwoordelijk voor vertraging bij PostNL!

Heeft u het shirtje voor een bepaalde dag nodig, neem dan even contact op wat de mogelijkheden zijn. | 
Facebook Instagram | Telefoon | WatsApp | E-mail |

Shirt grote zus | T-Shirt big sister | Shirt grote zus poppenwagen | Ik word grote zus shirt | Grote zus aankondiging

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN