Ik ben stoer want ik word een grote broer - Momshop
Ik ben stoer want ik word een grote broer
Ik ben stoer want ik word een grote broer
Ik ben stoer want ik word een grote broer
Ik ben stoer want ik word een grote broer
Ik ben stoer want ik word een grote broer
Ik ben stoer want ik word een grote broer
Ik ben stoer want ik word een grote broer
Ik ben stoer want ik word een grote broer
13.99
Kleur shirt:
Maat shirt:
Mouwlengte:
Kleur Opdruk:

Shirt grote broer | Ik ben stoer want ik word een grote broer.

Bent u zwanger en heeft u al een kindje? Dan is het erg leuk om een dit shirt met ik ben stoer want ik word een grote broer te bestellen en zo de nieuwe zwangerschap bekend te maken. Deze grote broer shirt kunt u zelf naar wens samen stellen. U bepaald de kleur van het shirt, de maat van het shirt en de kleur van de tekst. Zo heeft u altijd een uniek grote broer shirt die bij jullie past.


De opdruk wordt handmatig aangebracht onder hoge temperaturen. Hierdoor bent u verzekerd dat de opdruk 100% vast zit. Ook na meerdere keren in de wasmachine gezeten te hebben.
De shirtjes t-m maat 80 vallen normaal tot wat kleiner uit qua formaat. De shirts vanaf maat 86/92 vallen normaal qua formaat.

Wasvoorschriften:
  • eerste 24 uur niet wassen
  • eerste keer met de hand wassen
  • wassen met gelijke kleuren
  • binnenstebuiten wassen
  • wassen op 40 °C
  • niet over de tekst strijken
  • de shirts t/m maat 80 hebben 2 druk knoopjes op de schouders
Vindt je de opdruk tof maar heb je liever een sweater? Bestel hier dan de toffe sweater ik ben stoer want ik word een grote broer.

Verzending:
Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verzonden, na ontvangst van de betaling. De shirtjes worden als brievenbus pakketjes verzonden(m.u.v. het buitenland). U hoeft dus niet speciaal thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen (m.u.v. het buitenland). Zodra het pakketje is aangeboden bij de post ontvangt u een mail met het track and tracé nummer dat bij uw bestelling hoort. Zo bent u altijd op de hoogte van de status van uw bestelling.

Houd er rekening mee dat het rond de feestdagen wat drukker is, ook bij de post. Houd hier rekening mee en bestel op tijd.

Heeft u het shirtje voor een bepaalde dag nodig, neem dan even contact op wat de mogelijkheden zijn. | Facebook | Instagram | Telefoon | WatsApp | E-mail |

Shirt grote broer | Ik ben stoer want ik word een grote broer

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN